ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Θα είμαι και εγώ στο Γ. Καραϊσκάκης"

Μιραλάς: "Θα είμαι και εγώ στο Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Κέβιν Μιραλάς έδωσε τις ευχές του στον Ολυμπιακό για νίκη απόψε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός της Έβερτον.

Το σώμα του Κέβιν Μιραλάς θα βρίσκεται στο Λίβερπουλ και το μυαλό του στο Φάληρο. Ο Κέβιν Μιραλάς που συνεχίζει την καριέρα του στην Έβερτον αναφέρθηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

" Θα... είμαι και εγώ εκεί. Στο πλευρό των πρώην συμπαικτών μου. Θέλω κι εγώ τη νίκη σήμερα και πιστεύω πως η ομάδα θα μπορέσει να την πάρει για να γιορτάσει με ωραίο τρόπο το πρωτάθλημα. Όλη η θετική σκέψη μου είναι με τον Ολυμπιακό σήμερα", είπε ο Βέλγος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Real News".

Αναφερόμενος στους... αντικαταστάτες του, Ράφικ Τζεμπούρ και Κώστα Μήτρογλου, ο Μιραλάς είπε "και ο Ράφικ και ο Κώστας είναι σπουδαίοι παίκτες και είμαι βέβαιος πως κάνουν τη δουλειά τέλεια. Ο Ολυμπιακός υπήρχε πριν από μένα και θα υπάρχει και μια χαρά και μετά από μένα και τον οποιονδήποτε. Ειδικά όταν έχει τέτοιους παίκτες όπως ο Τζεμπούρ και ο Μήτρογλου που είναι σπουδαίοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ