ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Όλα πιθανά αν κερδίσουμε και τα πέντε παιχνίδια"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν χάνει την ελπίδα του και τόνισε πως όλα είναι δυνατά στη μάχη του τίτλου, αν ο Ολυμπιακός κάνει σερί νικών ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλγος εξτρέμ στην κάμερα της NOVA, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-0 επί του Πλατανιά στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων:

Για το του πρώτο γκολ από τη στιγμή που επέστρεψε στον Ολυμπιακό:

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα, γιατί από το ξεκίνημα δεν είχα την τύχη με το μέρος μου και δεν είχα καταφέρει να σκοράρω.

Σήμερα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει.

Για τη νίκη επί του Πλατανιά στα Χανιά:

Ο προπονητής μας είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να είμαστε πιεστικοί από το πρώτο ημίχρονο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να βάλουμε γκολ.

Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, η νίκη ήταν μονόδρομος για μας και είμαστε χαρούμενοι που κάναμε πράξη αυτά που ζήτησε ο προπονητής. Θέλουμε να το κάνουμε και στα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος.

Για τη συνέχεια της σεζόν:

Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια, όλα είναι δυνατά, είμαστε ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο φυσικά, πρέπει μέχρι το τέλος να προσπαθήσουμε, να έχουμε την ελπίδα μας ζωντανή ακόμα και για τον τίτλο, παρ' όλο που ξέρουμε ότι πως δεν είναι στο χέρι μας και δεν είναι εύκολο. Όλα είναι πιθανά αν κερδίσουμε και τα πέντε παιχνίδια ως το τέλος.

Ο Κέβιν Μιραλάς, που σκόραρε ξανά με τα ερυθρόλευκα μετά τον Απρίλιο του 2012 και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλε το μήνυμα του και μέσω instagram, όπου πόσταρε μια πανηγυρική φωτογραφία από το ματς στα Περιβόλια και έγραψε "μια αξέχαστη μέρα! Δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι, μόνο σκληρή δουλειά και αποτελέσματα για εμάς".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά
Γκαρθία: "Το μόνο που έλειπε, ήταν περισσότερα γκολ"
Το ποστάρισμα του Καραπαπά για το ντέρμπι της Τούμπας
Πληρώθηκαν για πρωταγωνιστές και παίζουν σαν κομπάρσοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ