ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Να σταματήσουμε να μιλάμε και να πάρουμε αποτελέσματα"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εμφανώς απογοητευμένος μετά την "γκέλα" του Ολυμπιακού (1-1) στη Λιβαδειά, ο Κέβιν Μιραλάς υποστήριξε ότι πρέπει να σταματήσουν να μιλούν οι "ερυθρόλευκοι" και να επικεντρωθούν στο πώς θα πάρουν αποτελέσματα.

Δεν κατάφερε να περάσει από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου (31/3) για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός των "ερυθρολεύκων", Κέβιν Μιραλάς, ξεκαθάρισε στην κάμερα της NOVA ότι είναι ώρα να σταματήσει η συζήτηση στον Πειραιά για το τι πρέπει να γίνει και πρέπει να πάρουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα αποτελέσματα στα τέσσερα εναπομείναντα ματς.

"Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Ξέραμε ποιο είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου και δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το λάθος.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά, ανεβάσαμε το ρυθμό μας και ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Λεβαδειακό. Στο τελευταίο σουτ ίσως φταίει η ατυχία, ίσως εμείς και δεν μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ.

Είναι πραγματικά μονόδρομος να κερδίσουμε. Αρκετά μιλήσαμε σε αυτή τη σεζόν για το τι πρέπει να γίνει. Πρέπει να σταματάμε να μιλάμε και να παίζουμε για τη νίκη γιατί με αυτή την ποιότητα είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε Ολυμπιακός κι αυτό πρέπει να κάνουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ