ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Έκανα ο,τι μπορούσα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, ανοικτό για το Γενάρη"

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Ο Βέλγος εξτρέμ της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, επανέλαβε ότι έφθασε κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή να γίνει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση των εθνικών Βελγίου κι Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Ο Βέλγος εξτρέμ της Έβερτον επανέλαβε ότι έκανε ο,τι μπορούσε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, παραδέχθηκε ότι "ερυθρόλευκοι" και "toffees" έφθασαν κοντά κι άφησε το ενδεχόμενο η επιστροφή του στον Πειραιά να πραγματοποιηθεί την επόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο.

"Έκανα ο,τι μπορούσα για να επιστρέψω και εγώ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σε συνεννόηση με εκείνον της Έβερτον. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε κοντά, όμως το αφήνω ανοιχτό για το Γενάρη γιατί το θέλω και εγώ και η οικογένεια μου. Είναι μεγάλο το συναίσθημα πως επιστρέφω σπίτι μου. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", υποστήριξε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για το ματς:

"Η πίεση δεν θα είναι με το μέρος μας αλλά με της Ελλάδας. Θεωρούμε πως θα είναι εύκολα όμως, γιατί δεν χρειάζεται να πάρουμε το τρίποντο. Είμαστε κοντά και συγκεντρωμένοι για την πρόκριση", υποστήριξε ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του στην Cosmote TV.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ