ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Μόνο τον Ολυμπιακό δεν ήθελε η Παρτιζάν"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 και ανέλυσε το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Παρτιζάν, ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των συμπατριωτών του, Γιάγκος Βούκοβιτς και Ούρος Τσόσιτς.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε" για την Παρτιζάν που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champiolns League, καθώς και τους Σέρβους αμυντικούς, Γιάγκος Βούκοβιτς και Ούρος Τσόσιτς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον Ερυθρό Αστέρα: "Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε μεγάλα λόγια. Περάσαμε το εμπόδιο της Φλοριάνα. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που είναι πολύ πειθαρχημένη όπως η Ίρτις, πήραμε ένα καλό σκορ και κάναμε ένα πολύωρο ταξίδι. Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό ματς και πρέπει να δώσουμε τα πάντα".

Για τον Πανιώνιο: "Δεν είδα την αναμέτρηση με τη Γκόριτσα. Έχει πάρει ένα καλό σκορ αλλά δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Έχει την εμπειρία όμως να το διαχειριστεί. Χάρηκα πολύ που έβαλε δύο γκολ ο Γεσίλ και τον έχουν εμπιστευτεί όλοι στον Πανιώνιο. Έχουν καλή ομάδα και νομίζω δεν θα έχουν πρόβλημα".

Για το γεγονός πως ο Πανιώνιος ξεκινάει νωρίς: "Αυτό δεν μπορεί ν' αλλάξει. Αν δεν είναι ο Πανιώνιος θα είναι μια άλλη ομάδα κι έχει να κάνει με την κατάταξη της UEFA. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα και παράλληλα να παίζεις επίσημους αγώνες. Είναι δύσκολο για τους προπονητές αλλά είναι η δουλειά μας".

Για την Παρτιζάν: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό. Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Οι Σέρβοι έχουν πείσμα και θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν. Η ομάδα της Παρτιζάν θέλει να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να εξασφαλίσει και τα χρήματα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σίγουρα η Παρτιζάν δεν ήθελε να παίξει με τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να γνωρίζουν πως στο γήπεδο της θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχει φανατικό κόσμο και αυτοί θα κάνουν σαν να παίζουν με τον Ερυθρό Αστέρα. Αν πιστεύουν στον Ολυμπιακό πως το έργο τους θα είναι εύκολο, θα έχουν πρόβλημα γιατί λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών θα μοιάζει με ντέρμπι στη Σερβία".

Για τις επιλογές Σέρβων παικτών από τις ελληνικές ομάδες: "Στα Βαλκάνια υπάρχουν καλοί προπονητές. Είναι διαφορετικό να παίρνεις ένα Σέρβο που παίζει εδώ κι έναν που είναι πιο ώριμος με εμπειρία. Ο Τσόσιτς είναι εξαιρετικός με καλό χειρισμό της μπάλας που μοιάζει με αμυντικό χαφ. Έχει παίξει στην Ιταλία και ο Βούκοβιτς στην Ολλανδία και την Τουρκία με την Κόνιασπορ. Είναι ώριμοι παίκτες και πλέον έχουν ευρωπαϊκή νοοτροπία. Έχουμε κι εδώ καλούς παίκτες αλλά δεν είναι έτοιμοι να μπουν απευθείας στα βαθιά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ