ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"

Μιλιβόγεβιτς: "Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Σέρβος χαφ με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τόνισε ότι είναι χαρούμενος στο λιμάνι.

Χαμός γίνεται εδώ και δύο μέρες στην Τουρκία με αφορμή το ζωηρό ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μιλιβόγεβιτς. Οι γείτονες είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 9-10 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό για να τον κάνουν δικό τους. Την ίδια στιγμή όμως ο Σέρβος με δηλώσεις του στα κανάλιαNovasportsτόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι. « Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω στην ομάδα.Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε τα όσα κατακτήσαμε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σίγουρα μία τοποθέτηση που δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά. Από την άλλη όμως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κατατεθεί τελικά πρόταση 9-10 εκατομμυρίων από την Φενέρ, τι θα απαντήσει ο Ολυμπιακός.

Για το φιλικό της Κυριακής (9/8) με την Μπεσίκτας ο Μιλιβόγεβιτς τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό, αλλά εμείς δεν το αντιμετωπίσαμε έτσι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως θα παίζουμε και στο πρωτάθλημα και να δείξουμε στους φιλάθλους μας τη δουλειά που κάνουμε. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλαμε να νικήσουμε και το καταφέραμε. Συνεχίζουμε για το επόμενο και για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο νέος προπονητής θέλει να πιέζουμε ψηλά, να κρατάμε τις θέσεις μας, να κερδίζουμε κάθε ματς και να παίζουμε καλά».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ