ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Σωστός ο διαιτητής"

Μιλιβόγεβιτς: "Σωστός ο διαιτητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν κατηγορηματικός για τη φάση του με τον Στέφανο Αθανασιάδη και πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού με κεφαλιά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με 2-1 στον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε μετά από το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου και σχολίασε το γκολ: "Χρειάστηκε να ακουμπήσω λίγο την μπάλα. Άλλαξε ελάχιστα η πορεία κι έγινε το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει".

"Για μας ήταν δύσκολο να ελέγχουμε τον χρόνο μετά την καθυστέρηση γιατί δεν ξέραμε σε ποια στιγμή του ματς ήμασταν. Αλλά ξέραμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε επίθεση για να πάρουμε το ματς. Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω κι αυτό κάναμε. Θα μπορούσα να βάλω νωρίτερα το γκολ. Σήμερα είχαμε και τύχη στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά εμείς πιέσαμε πολύ, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για την αποβολή του που ζητάει ο ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα στον Στέφανο Αθανασιάδη στο 1ο ημίχρονο, ο Μιλιβόγεβιτς αντέδρασε: "Ο διαιτητής πήρε σωστή απόφαση. Δεν ακούμπησα καν τον Αθανασιάδη. Έπεσε και γλίστρησε. Η απόφαση ήταν απόλυτα σωστή του διαιτητή".

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει λεπτό τη φετινή σεζόν, απάντησε: "Δεν είμαι ironman, είναι δύσκολο να παίζουμε Πέμπτη-Κυριακή. Είναι λίγος ο χρόνος για ξεκούραση, αλλά ελπίζω να συνεχίσω καλά και να είμαι έτοιμος την επόμενη αγωνιστική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παντελής Διαμαντόπουλος: Ακρόπολη, πορτοφόλι, τρέλα και φανέλα
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Μπέντο: "Ευχαριστημένος απ' τη νίκη, όχι απ' το ποδόσφαιρο"
Καραπαπάς: "Κανένα ματς δεν διεκόπη για ανάποδο άνεμο"
Φορτούνης: "Να νικάμε κι όταν δεν είμαστε καλοί"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ