ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Να μην κατεβάσουμε ταχύτητα"

Μιλιβόγεβιτς: "Να μην κατεβάσουμε ταχύτητα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εμφανώς ικανοποιημένος από το 3-0 κόντρα στον ΠΑΟ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι εξίσου σημαντικό το κομμάτι των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το εμφατικό 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

-Το σχόλιό του για το ματς και αν συμφωνεί ότι ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα:

Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αποδώσαμε στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε υπολογίσει αρχικά να αγωνιστούμε αλλιώς.

Όταν όμως είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει το 4-4-2 με ρόμβο, αντιληφθήκαμε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις πτέρυγες μας και να ανοίξουμε το παιχνίδι μας από εκεί και νομίζω ότι το κάναμε πολύ καλά.

Στην πραγματικότητα είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος, αν και κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες, τελειώσαμε το ματς δίχως πρόβλημα.

-Τι σημαίνει για τη δυναμική της ομάδας οι τρεις νίκες με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό:

Δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να κερδίσεις και τα τρία αυτά ματς. Είχαμε και τον στόχο να καταφέρουμε να σπάσουμε το ρεκόρ των 28 συνεχόμενων νικών στην έδρα μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό και το ότι νικήσαμε τον μεγάλο μας αντίπαλο, έχοντας μεγαλώσει και τη διαφορά αρκετά στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

-Εάν η διαφορά των 7 πόντων γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι μπορούν να κατακτήσουν και φέτος νωρίς το πρωτάθλημα:

Για μας είναι πολύ καλό να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Είναι μέσα στη φιλοδοξία μας. Να συνεχίσουμε δηλαδή με αυτόν τον ρυθμό και σε καμία περίπτωση να μην κατεβάσουμε ταχύτητα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε και πήραμε τα τρία αυτά ματς στην έδρα μας, ωστόσο ήταν απέναντι σε καλές ομάδες και φυσικά αυτό παίζει πάντα πολύ μεγάλο ρόλο.

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ταχύτητα, καθότι έχουμε και να εκπληρώσουμε και τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Αυτό το κομμάτι που ακολουθεί στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό για εμάς και φυσικά ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο.

-Για τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας:

Πράγματι, αύριο θα αναχωρήσω στη Σερβία, παίζουμε με Ουαλία και Ουκρανία. Πιστεύω να καταφέρω να βρω ένα διάστημα να μπορέσω και εγώ λίγο να ξεκουραστώ.

Αλλά το σημαντικό και αυτό που ελπίζω είναι οι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν για υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, να επιστρέψουν υγιείς και δυνατοί.

-Για το που αφιερώνει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου όπως πάντα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και πήραμε αυτή τη νίκη απόψε και πάντα όπως το λέμε, παίζουμε πρώτα για τους φιλάθλους μας και είμαι και εγώ πραγματικά χαρούμενος όταν καταφέρνω και εγώ με την απόδοσή μου και όλη η ομάδα, να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ