ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Ήταν υπέροχα στη δεύτερη φιέστα"

Μιλιβόγεβιτς: "Ήταν υπέροχα στη δεύτερη φιέστα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμα πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το νταμπλ μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Το 6ο σερί πρωτάθλημα του Ολυμπιακού είναι πλέον γεγονός, με τους "ερυθρόλευκους" να πραγματοποιούν την περασμένη Κυριακή μία εντυπωσιακή φιέστα μπροστά στο κοινό τους, όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας όπου οι Πειραιώτες είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπενθυμίζει πως άπαντες στην ομάδα έχουν ως στόχο να κλείσουν τη φετινή σεζόν πανηγυρίζοντας το νταμπλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος διεθνής άσος στην εφημερίδα "Αγορά":

Για τη φετινή φιέστα του Ολυμπιακού: "Ηταν υπέροχα κι αυτή τη φορά, στη δεύτερη φιέστα μου με τον Ολυμπιακό. Το απολαύσαμε και το διασκεδάσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν κοντά μας στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο, όπως κι όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι στο Καραϊσκάκης και παρακολούθησαν τη φιέστα από την τηλεόραση".

Για τους επόμενους στόχους των Πειραιωτών: "Δεν έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας και θέλουμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν σταματά ο Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε όλοι πάρα πολύ ώστε να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας, κερδίζοντας και το Κύπελλο".

Για την ισοφάριση του ρεκόρ της κατάκτησης των επτά σερί πρωταθλημάτων: "Ξέρω πως φέτος καταφέραμε να σπάσουμε πάρα πολλά ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λοιπόν κάποιο ρεκόρ το οποίο δεν μπορούμε να καταρρίψουμε. Να τελειώσουμε με τους φετινούς στόχους μας και μετά θα ασχοληθούμε με όσα μας περιμένουν τη νέα χρονιά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ