ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Η ΑΕΚ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα"

Μιλιβόγεβιτς: "Η ΑΕΚ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0, στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στον Ζντιέλαρ.

Ο Σέρβος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μίλησε στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη της ομάδας του με 1-0 στο Φάληρο, σχολίασε την ΑΕΚ και το επικείμενο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, καθώς και τον Ζντιέλαρ.

"Ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε, μερικές φορές απλώς έτσι βγαίνουν τα παιχνίδια σε εμάς", είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στην ΑΕΚ: "Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα μετά από εμάς στο πρωτάθλημα".

Για τα ντέρμπι με τους Δικέφαλους πριν την Άντερλεχτ και την σημασία τους, απάντησε: "Ναι, μας διατηρούν σε υψηλό επίπεδο".

Για τον Ζντιέλαρ, τόνισε: "Έπαιξε πολύ καλά σήμερα (7/2), πρέπει να ξεχάσει την κόκκινη γιατί είναι νέος, δεν είναι δικό του λάθος η κάρτα. Θα μάθει να βγαίνει πιο δυνατός από τέτοιες καταστάσεις, είναι έξυπνος, δουλεύει κι είναι σε καλό δρόμο για να γίνει καλός παίκτης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ