ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Έχουμε επιπλέον κίνητρο για τα θύματα της Θύρας 7"

Μιλιβόγεβιτς: "Έχουμε επιπλέον κίνητρο για τα θύματα της Θύρας 7"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν επιπλέον κίνητρο και θα είναι η μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Σέρβος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν επιπλέον κίνητρο για τη νίκη και ο λόγος δεν είναι άλλος από το να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Νομίζω πως ο προπονητής μας δε θα αλλάξει πολλά πράγματα γιατί παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσο για τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να τα βρουν. Δε θα τα πω εγώ".

Για το αποτελεί έξτρα κίνητρο η τραγωδία της Θύρας 7, σχολίασε: "Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο".

ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ