ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Δικαιώθηκε απόλυτα η τακτική μας"

Μιλιβόγεβιτς: "Δικαιώθηκε απόλυτα η τακτική μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είπε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες στο ντέρμπι και ότι δικαιώθηκε απόλυτα η τακτική του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη νίκη με 3-0, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να κερδίσουν τις περισσότερες μονομαχίες, ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ότι η τακτική του προπονητικού επιτελείου δικαιώθηκε απόλυτα.

"Περιμέναμε ένα ματς με πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, καταφέραμε να κερδίσουμε τις περισσότερες και πιστεύω ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν το παιχνίδι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλαμε να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ιδανικά μέσα στα πρώτα 15 λεπτά γιατί είμαστε κάπως κουρασμένοι μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League.

Η στρατηγική μας ήταν να πιέσουμε την ΑΕΚ από νωρίς, προκειμένου να σκοράρουμε. Το κάναμε και δικαιωθήκαμε, πιστεύω ότι η τακτική του προπονητικού μας επιτελείου δικαιώθηκε απόλυτα. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε πιο άνετα, να κρατήσουμε το προβάδισμα και να το επεκτείνουμε. Πλέον, πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία", ανέφερε ο 25χρονος διεθνής κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού.

MVP του αγώνα ο Μαρτίνς

Ενώ ο Αντρέ Μαρτίνς μετά το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και κατά την ώρα που παρέλαβε το βραβείο του MVP τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος όχι μόνο για το βραβείο και το γκολ αλλά και για τη συνολική εικόνα της ομάδας και τη νίκη μας. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Ήμασταν επίσης σε αντίθεση με τον αγώνα της Πέμπτης, στο οποίο μας έλειπε η τύχη, αποτελεσματικοί και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε τη νίκη».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ