ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις στον Ολυμπιακό"

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις στον Ολυμπιακό"
Μιλιβόγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποστήριξε ότι δεν είναι εύκολο να παίζει κανείς στον Ολυμπιακό, θυμήθηκε τις πρώτες του μέρες στο Λιμάνι και δήλωσε ότι δεν το περίμενε πως θα φτάσει να γίνει αρχηγός και ηγέτης των Πειραιωτών.

Το "αντίο" του στην οικογένεια του Ολυμπιακού είπε την Τετάρτη (1/2) μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος χαφ, ο οποίος πουλήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" στην Κρίσταλ Πάλας, θυμήθηκε τις πρώτες του μέρες στην ομάδα του Πειραιά, λέγοντας πως δεν το περίμενε ότι θα έφτανε να γίνει αρχηγός και ηγέτης τους.

Υποστήριξε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στον Ολυμπιακό, κατέστησε σαφές ότι είναι υπερήφανος που φόρεσε την "ερυθρόλευκη" φανέλα και ευχήθηκε να γυρίσει σύντομα στην Ελλάδα για έναν αγώνα "και να πω από κοντά το αντίο που αρμόζει".

Το μήνυμα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς: "Πριν από 2,5 χρόνια έφθασα στον Ολυμπιακό, την τελευταία μέρα! Είχα έρθει σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεν περίμενα να παίξω αμέσως. Είχε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εγώ πάλευα και πάλευα, για την ευκαιρία μου. Από τότε, μέχρι την τελευταία μου ημέρα στον Ολυμπιακό, είχα όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν και έπαιζα διαρκώς.

Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι μέσα σε 2,5 χρόνια, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τόσο μεγάλη πίεση, θα γινόμουν αρχηγός και ηγέτης. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις στον Ολυμπιακό. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, καθώς ο κόσμος περιμένει πάντα το καλύτερο και θεωρεί δεδομένη την επιτυχία. Πράγμα το οποίο πρέπει να κατακτήσεις, ακόμη και αν δεν είναι εύκολο. Στον Ολυμπιακό αρχίζεις κάθε παιχνίδι υποχρεωμένος να νικήσεις, ακόμα και η ισοπαλία δεν είναι αποδεκτή. Κάτι που επίσης δεν είναι εύκολο.

Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, καθώς φόρεσα για δυόμιση χρόνια τη φανέλα και το έμβλημα στο στήθος. Παίρνω αυτή την ευκαιρία, για να θυμίσω ότι όταν είχα έρθει στην ομάδα, στην πρώτη μου συνέντευξη, είχα τονίσει ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση, για όσο καιρό ήμουν μέλος της. Έτσι και έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, οι οποίοι ήταν γύρω μου αυτά τα 2,5 χρόνια. Κάνατε την εμπειρία μου αυτή την πιο όμορφη. Ειδικά τους συμπαίκτες μου, όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο, όλους τους προπονητές, με τους οποίους δούλεψα. Τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά και φυσικά τον πρόεδρο.

Προσπάθησα να ανταποδώσω όλα όσα κάνατε για εμένα, μέσα από την συμπεριφορά μου, αλλά και την απόδοσή μου, σε προπονήσεις και αγώνες. Ευχαριστώ και πάλι, θα συνεχίσω να ακολουθώ την οικογένεια του Ολυμπιακού και σας εύχομαι επιτυχίες και συνεχείς κατακτήσεις πρωταθλημάτων και τίτλων. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να υποστηρίζει διαρκώς την ομάδα, καθώς δεν είναι εύκολο να παίζεις στον Ολυμπιακό. Αλλά και πέρα από αυτό, έχουμε μια ομάδα γεμάτη με νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία, οι οποίοι χρειάζονται υποστήριξη περισσότερο από όλους. Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω σύντομα να έρθω στην Ελλάδα για ένα αγώνα και να πω από κοντά το αντίο που αρμόζει.

Χαιρετισμούς

Λούκα Μιλιβόγεβιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!
Ενθουσιασμένος και αποφασισμένος ο Μιλιβόγεβιτς για την Premier League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ