ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλιτς τέλος για τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από μια αναιμική παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο Χρβόγιε Μίλιτς έλυσε τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Ο 28χρονος Κροάτης μπακ αποκτήθηκε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα και έφτασε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να αποτελέσει δίδυμο με τον Λεονάρντο Κούτρη στην θέση του αριστερού μπακ.

Ωστόσο ο Χρβόγιε Μίλιτς ουδέποτε έπεισε τους προπονητές που συνάντησε στον Ολυμπιακό, σε αυτό το διάστημα της -σύντομης- παρουσίας του.

Δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη ούτε του Μπέσνικ Χάσι, ούτε του Τάκη Λεμονή, ούτε του Όσκαρ Γκαρθία, αν και είχε τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας πριν καν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Ισπανός.

Μετά από μόλις 4 συμμετοχές (κόντρα σε ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και Αστέρα Τρίπολης, Αχαρναϊκό στο Κύπελλο) με τα ερυθρόλευκα, ο Χρβόγιε Μίλιτς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) ενημέρωσαν για την λύση της συνεργασίας τους με τον Κροάτη μπακ, που πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φουντώνουν τα σενάρια για Καρσελά - Εμενίκε
Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Νάτσο Βιδάλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ