ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία ανάσα από τον Πελέ του Εργοτέλη

Μία ανάσα από τον Πελέ του Εργοτέλη
Πελέ

Μία ανάσα από την απόκτηση του Πελέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να παίρνει μία πρώτη γεύση από τους ερυθρόλευκους την Κυριακή στο "Καραϊσκάκης".

Το όνομα του Βίκτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος ή αλλιώς Πελέ ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα τόσο για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ όσο και για διάφορους συλλόγους από το εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο Πελέ θα καταλήξει τελικά στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό με τη συμφωνία μάλιστα να φτάνει μία ανάσα από το κλείσιμο της την Κυριακή το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και ο Πελέ, παρότι εκτός αποστολής, βρέθηκε στο Καραϊσκάκης και συνομίλησε με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων.

Εκεί όπως όλα δείχνουν έκλεισε και το deal, με τον Εργοτέλη να παίρνει ένα σημαντικό ποσό και τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει στον Ολυμπιακό.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή έκλεισε για τον Γενάρη ή το καλοκαίρι. Αυτό θα φανεί με την ολοκλήρωση της συμφωνίας (ίσως δεν υπάρξει ανακοίνωση ακόμα ειδικά αν ο παίκτης κλείσει για το καλοκαίρι).

Ποιος είναι ο Πελέ

Ο Πορτογάλος άσος από αυτά που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρωταγωνιστής στην ομάδα του. Δεν του αρέσει να κρύβεται στον αγωνιστικό χώρο, θα ζητήσει μπάλα, θα τρέξει με τη μπάλα, θα ψάξει τους συμπαίκτες του, θα προωθηθεί και θα σουτάρει.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε κάθε ματς του Εργοτέλη θα δοκιμάσει τα πόδια του τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμα κι αν πρόκειται για μεγάλη απόσταση. Αυτό είναι και καλό και κακό, αφού τις περισσότερες φορές τα σουτ είναι άστοχα.

Ο Πελέ δεν είναι δημιουργός, ούτε μπορεί να στηριχθεί φυσικά ο Ολυμπιακός πάνω του σε αυτό το κομμάτι. Είναι όμως ένας κεντρικός μέσος που "τρώει" όλο το κέντρο, δεν κουράζεται εύκολα και δεν φοβάται να "παίξει ξύλο".

Τέλος να πούμε πως εκτελεί καλά τις στημένες μπάλες, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως η Πόρτο και η Ίντερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ