ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία νέα αρχή με την Αρούκα

Μία νέα αρχή με την Αρούκα
Φιγκέιρας Καμπιάσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός, με τον Πάουλο Μπέντο να κάνει το ντεμπούτο του, θα προσπαθήσει από απόψε (18/8, 22.00) να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός απόψε (18/8, 22.00) δίνει τον πρώτο του αγώνα κόντρα στην Αρούκα στην Πορτογαλία για τα πλέι οφ τουEuropa Leagueκαι ο Πάουλο Μπέντο στο ντεμπούτο του δεν θέλει τίποτε άλλο από το να κάνει το πρώτο βήμα η ομάδα του για την πρόκριση στους ομίλους τουEuropa League.

Το παραδέχτηκε και ο ίδιος στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ότι μέσα σε μία εβδομάδα είναι αδύνατο να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού και φυσικά να περάσει τις δικές του ιδέες στους ποδοσφαιριστές.

Άλλο όμως οι ιδέες και άλλο η υποχρέωση. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την υποχρέωση να πάρουν σκορ πρόκρισης μέσα στην Πορτογαλία, έτσι ώστε σε επτά βράδια στο Καραϊσκάκη να “τσεκάρει” το εισιτήριο για τους ομίλους.

Το ζητούμενο για τον Μπέντο δεν είναι άλλο από το να σκοράρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ομάδα του, έτσι ώστε να ανοιχτεί η Αρούκα. Ο Λίτο Βιντιγκάλ έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Να παίξουν κλειστά πίσω, οργανωμένα και να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις. Η Αρούκα δεν θα επιδιώξει να κάνει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, αλλά θα περιμένει στη... γωνία.

Το ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα των Πειραιωτών έχει ονοματεπώνυμο: Κώστας Φορτούνης. Οι ενοχλήσεις που έβγαλε το βράδυ της Τετάρτης (17/8) στην ποδοκνημική με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου, έχει ως αποτέλεσμα ο Πάουλο Μπέντο να εξετάζει τις εναλλακτικές του επιλογές. Ποιες είναι αυτές; Ο Τσόρι Ντομίνγκες, τον οποίο φοβούνται στην Πορτογαλία.

Για τρεις ποδοσφαιριστές μιλάνε στην Αρούκα. Για τον Τσόρι, τον Καμπιάσο και τον... Σεμπά, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά από την παρουσία του στην Εστορίλ.

Ο Μπέντο λοιπόν αναμένεται να παρατάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1 τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Τσόρι ή Φορτούνη, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγιε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ