ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρου: "Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για Λαΐφη"

Μήτρου: "Μιλάμε με τον Ολυμπιακό για Λαΐφη"
Λαΐφης

Ο υπεύθυνος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την κυπριακή ομάδα για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στο "κόλπο" για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την Ανόρθωση. Μάλιστα ο εκπρόσωπς Τύπου του κυπριακού συλλόγου, Μαρίνος Μήτρου, επεσήμανε στην ιστοσελίδα "protathlima": " Είναι γεγονός πως είμαστε σε συζητήσεις για την περίπτωση του Κωνσταντίνου με τον Ολυμπιακό.

Αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αφού οι δυο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις". Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα επαφές με την Ανόρθωση είχε και η ΑΕΚ, ωστόσο είχε προκύψει διαφορά στο οικονομικό. Το όνομα του 23χρονου αμυντικού είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Λαΐφης έχει περάσει και από την Αλκή Λάρνακας, ενώ προτού γίνει επαγγελματίας έπαιξε σε Παραλίμνι και Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "balla.com.cy", πάντως, ο Ολυμπιακός είναι μια... ανάσα από το να αποκτήσει τον παίκτη καθώς πληρώνει τη ρήτρα των 600.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ