ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου έως το 2017!

Μήτρογλου έως το 2017!
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου έως το καλοκαίρι του 2017! Δίχως ρήτρα το νέο του συμβόλαιο.

Κίνηση ματ έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Πέμπτης (19/12) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου έως το καλοκαίρι του 2017! Μια εξέλιξη για την οποία σας είχε προϊδεάσει το Sport24.gr από τις 3/12, και την οποία είχε αποκαλύψει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Το προηγούμενο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές εξέπνεε το καλοκαίρι του 2016 και στην συμφωνία υπήρχε ρήτρα πώλησης, σε πλήρη αντίθεση με το νέο συμβόλαιο που δεν προβλέπει κάτι ανάλογο.

Γεγονός που σημαίνει πως σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον απόκτησης για τον Έλληνα διεθνή στράικερ από ομάδα του εξωτερικού, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να διαπραγματευθεί από μηδενική βάση.

Υπήρξε αύξηση στις αποδοχές του 25χρονου στράικερ, στο ύψος του 40% και οι ετήσιες απολαβές του παίκτη λογίζονται πλέον λίγο πάνω από 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τον Κώστα Μήτρογλου, που σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε τα εξής:

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.

Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ!"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ