ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για τον Ιανουάριο

Μήτρογλου ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για τον Ιανουάριο
INTIME SPORTS

Ο Μπρένταν Ρότζερς θέλει απεγνωσμένα δύο παίκτες για τον Ιανουάριο και η 'Μirror' τονίζει ότι ο στόχος για την επίθεση είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου αναμένεται να είναι από τα πιο "καυτά" της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται. Οι σκάουτ πάνε και έρχονται στο Καραϊσκάκης και τα δημοσιεύματα στην Ευρώπη "βροχή", όπως καλή ώρα αυτό της 'Mirror'.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Μπρένταν Ρότζερς ως... απεγνωσμένο για δύο μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο ώστε η Λίβερπουλ να παλέψει για την τετράδα του Champions League. Μια επανάληψη της αντίστοιχης περσινής μεταγραφής περιόδου η οποία στέφθηκε με επιτυχία: Ντάνιελ Στάριτζ και Φελίπε Κοoυτίνιο.

"Το παιχνίδι με την Άρσεναλ ήταν μια υπενθύμιση ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα για να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Και πρέπει να εστιάσουμε στο να έρθουν παίκτες που θα μπορέσουν άμεσα να μας βελτιώσουν. Όπως έγινε πέρσι τον Ιανουάριο", τονίζει ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Μήτρογλου ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για τον Ιανουάριο

Το ρεπορτάζ της 'Μirror' τον θέλει να αναζητά έναν στράικερ και ένα μέσο. Με τον στόχο για την γραμμή κρούσης ξεκάθαρο: Κώστας Μήτρογλου.

"Ο Ρότζερς θέλει τον Έλληνα κεντρικό επιθετικό Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι διαθέσιμος με μόνο 6 εκατ. λίρες παρά την εκπληκτική σεζόν που έχει ως τώρα με τον Ολυμπιακό", τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο κείμενο σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ έχουν σκοπό να διαθέσουν πολύ λιγότερα χρήματα για μεταγραφές σε σχέση με τις πάνω από 20 εκατ. λίρες που έδωσαν πέρσι τον Γενάρη. "Δεν έχω ακούσει τίποτα για περιορισμό δαπανών", το σχόλιο του Ρότζερς.

Η 'Μirror' σημειώνει ότι η μεγαλύτερη μάχη του προπονητή της ομάδας θα είναι ακριβώς αυτή. Να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για μεταγραφές την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Επαναλαμβάνοντας ότι ο πρώτος στόχος είναι ο Κώστας Μήτρογλου!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ