ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα Τσόρι στο instagram με ενδιαφέρουσα φωτογραφία

Μήνυμα Τσόρι στο instagram με ενδιαφέρουσα φωτογραφία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μήνυμα στήριξης μαζί με μια αινιγματική φωτογραφία ανέβασε στο Ιnstagram ο Τσόρι Ντομίνγκες, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη (18/1, 19:30).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τσόρι Ντομίνγκες να βρίσκεται να εκτός αποστολής κατόπιν απόφασης του Πάουλο Μπέντο.

Ο Αργεντινός μέσος λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία και ένα μήνυμα στήριξης, που άφηνε περιθώριο διαφορετικής ερμηνείας.

Αν και από το περιβάλλον του παίκτη δεν προκύπτει κάποια πρόθεση φυγής του πριν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, η φωτογραφία δείχνει τον Ντομίνγκες να χαιρετά τον κόσμο σε ένα παιχνίδι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ το "πάντα μαζί σας παιδιά" λογικά "απευθύνεται" στους συμπαίκτες του ενόψει του αγώνα, αν και μπορεί να συνδυαστεί με τον κόσμο και τη φωτογραφία.

Ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από το φιλικό περιβάλλον του παίκτη διαφαίνεται προς το παρόν άμεσο "αντίο", αλλά επειδή η μεταγραφική περίοδος δεν έχει... ολοκληρωθεί, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι σε κάθε περίπτωση, δεδομένου ότι ο Πάουλο Μπέντο δεν χρησιμοποιεί συχνά τον Τσόρι...

Δείτε το post του Τσόρι Ντομίνγκες:

Siempre con ustedes muchachos!!! #olympiacos #choridominguez #adidas #ASTOLY #CHD10

A photo posted by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ