ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Τσόρι

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Τσόρι
Τσόρι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες με μήνυμα του στο Instagram σχολίασε τον βαρύ αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα σηκωθεί ξανά.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά το βράδυ της Τετάρτης (3/8) και μαζί τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Όπως είναι λογικό, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση τόσο μέσα στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους.

Με μήνυμα του στο Instagram, ο Τσόρι Ντομίνγκες αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ταυτόχρονα ζητά μία δεύτερη ευκαιρία για τον ίδιο και την ομάδα:

"Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο.

Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας".

Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά οσο αυτα της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!! Hemos recibido un golpe duro, algo que realmente no esperábamos. Trabajamos con mucho esfuerzo y dedicación para conseguir nuestro primer objetivo. Hoy nos toca hacernos cargo de esta situación y les aseguro que el sentimiento de derrota es tan grande como el de alegría, en las victorias... Pero el fútbol siempre da revancha... Por muchos motivos nos levantaremos e iremos en busca de nuestro próximo objetivo!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ