ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήνυμα Ολυμπιακού προς παίκτες: "Συμμορφωθείτε..."

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε την Δευτέρα (4/12) στο Ρέντη για να δει τους νέους χώρους για την πρώτη ομάδα και την ακαδημία, αλλά παράλληλα η διοίκηση "χτύπησε" και "καμπανάκια" στους παίκτες για άμεση αφύπνιση.

Φυσικά και το τέλος των Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Καρσελά δεν έγινε τυχαία σε μία ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε μία βόλτα από το Ρέντη για να δει κάποιους νέους χώρους που φτιάχτηκαν για την πρώτη ομάδα και την ακαδημία. Προφανώς και το τέλος των τεσσάρων έφερε τη "σφραγίδα" της διοίκησης και του ιδιοκτήτη της, καθώς δεν ήταν μόνο "αγωνιστικοί οι λόγοι", αλλά και νοοτροπίας.

Από εκεί και πέρα, το "διαζύγιο" με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ήταν και ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους παίκτες που ενδεχομένως να έχουν... ξεφύγει λίγο τον τελευταίο καιρό και να έχουν βάλει το “εγώ” πάνω από το "εμείς".

Η διοίκηση έστειλε λοιπόν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την ομάδα: "Συμμορφωθείτε και πάρτε το πρωτάθλημα, να μην χρειαστεί να ξανάρθουμε για να σας υπενθυμίσουμε τι πρέπει να κάνετε". Ήταν σαν να έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στους παίκτες ότι, αν δεν αλλάξουν μυαλά ορισμένοι, τότε θα ακολουθήσουν και άλλοι τον Γενάρη τον δρόμο που... χάραξαν οι Καπίνο, Ζντιέλαρ, Καρσελά και Μίλιτς

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές έβαλαν για τα καλά στο... πετσί τους ότι ο Τάκης Λεμονής χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και πώς θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία που είχε ξεκινήσει με τον Μάριν και τους πανηγυρισμούς – μηνύματα προς τον πάγκο.

Στο Ρέντη κάνουν λόγο όλοι για έναν "τελικό" στο Αγρίνιο, ειδικά μετά το "διπλό" που πήρε η ΑΕΚ στην Λιβαδειά. Δεν θέλουν με τίποτα στον Ολυμπιακό να αφήσουν την Ένωση να ξεφύγει στη βαθμολογία και για αυτό το λόγο η διοίκηση φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους τους παίκτες ότι το πραγματικόChampions Leagueδεν είναι το ματς με την Γιουβέντους, αλλά το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος οι Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς και Ζντιέλαρ!
Τελειωμένος απ' το ματς με την ΑΕΚ ο Καπίνο
H αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γιουβέντους

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ