ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε για Αράο"

Brazil's Flamengo Willian Arao, center, fights for the ball with Argentina's Independiente Nicolas Tagliafico during the Copa Sudamericana final championship soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Dec.13, 2017. (AP Photo/Leo Correa)
Brazil's Flamengo Willian Arao, center, fights for the ball with Argentina's Independiente Nicolas Tagliafico during the Copa Sudamericana final championship soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Dec.13, 2017. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φλαμένγκο, Κάρλος Νοβάλ, υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει οριστική εξέλιξη όσον αφορά στην ενδεχόμενη πώληση του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος, Γουίλιαν Αράο, αποτελεί το διακαή πόθο του τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Από τους "ερυθρόλευκους" απορρέει η αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία με τη Φλαμένγκο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου (εκτελών χρέη εκτελεστικού και τεχνικού διευθυντή) της ομάδας του Ρίο ντε Ζανέιρο υποστήριξε μιλώντας στο Sport24.gr ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά όχι συμφωνία.

Το στέλεχος της "ρούμπρο-νέγκρο" (παρατσούκλι που προκύπτει από τα χρώματα της ομάδας) ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις σε ο,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια των Πειραιωτών ν' αποκτήσουν τον Βραζιλιάνων.

"Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη με τον Ολυμπιακό για τον Γουίλιαν Αράο. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, υπάρχουν συζητήσεις. Αυτό είναι γεγονός, αλλά συμφωνία ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει οριστική εξέλιξη. Δεν μπορώ να σας πω εάν είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος. Είμαστε σε διαπραγμάτευση κι αυτά αλλάζουν γρήγορα", υποστήριξε ο Κάρλος Νοβάλ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει 166 παιχνίδια, με απολογισμό 15 γκολ και 14 ασίστ στην καριέρα του, ενώ τον Γενάρη του 2017 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ