ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέχρι Τετάρτη τελειώνει του Ντα Κόστα"

"Μέχρι Τετάρτη τελειώνει του Ντα Κόστα"

Επέμεναν και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου οι Τούρκοι ότι είναι θέμα τριών – τεσσάρων ημερών η μεταγραφή του 28χρονου Εμάνουελ Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό.

Στην Τουρκία συνεχίζεται το σίριαλ με τον Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο 28χρονος στόπερ της Σίβασπορ περιμένει στο ακουστικό του ειδοποίηση από την ομάδα του, έτσι ώστε να μπει στο πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Όλα αυτά τα μετέδιδαν το Σάββατο (15/8) οι γείτονες.

Μάλιστα, πηγές από την Τουρκία κάνουν λόγο για μία ιστορία που θα τελειώσει οριστικά μέχρι την Τετάρτη . Ο Πορτογαλομαροκινός στόπερ έχει ενθουσιαστεί σε τέτοιο βαθμό με την προοπτική να συνεχίσει στον Ολυμπιακό που έχει φτάσει σε ένα σημείο να πιέζει και την Σίβασπορ για να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερη η μεταγραφή.

Κλοτσάει” ο Σόουζα για Κασάμι, επιμένει ο Ραϊόλα!

Ο Παϊτίμ Κασάμι εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο στην Ιταλία, μιας και ο Μίνο Ραϊόλαπου έχει εξαιρετική σχέση με την Φιορεντίνα, φαίνεται να την έχει "ψήσει" να κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Εκείνος που εξακολουθεί να "κλοτσάει" είναι ο τεχνικός των "βιόλα", Πάουλο Σόουζα, ο οποίος το Σάββατο (15/8) φέρεται να ζήτησε την απόκτηση του πιτσιρικά Ντονσά από την Κάλιαρι. Δημοσιεύματα έφερναν τον Κασάμι ως εναλλακτική επιλογή.

Στην Φλωρεντία επιμένουν ότι ο Ραϊόλα έχει προετοιμάσει το έδαφος και πώς για να ξεπεραστούν οι όποιοι ενδοιασμοί του Σόουζα, υπάρχει και η σκέψη να πάει ο Ελβετός δανεικός στο Αρτέμιο Φράνκι.

Πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Κασάμι, ωστόσο, θεωρούν ότι μπορεί να πέσουν αρκετά οι απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων", λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο παίκτης – σύμφωνα με τους Ιταλούς – επιθυμεί να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ