ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετράει ώρες ο Κασάμι

Μετράει ώρες ο Κασάμι
INTIME SPORTS

Ρόμα, Μίλαν και Λεβερκούζεν έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ελβετό, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία και την Γερμανία.

Ο μάνατζερ του Κασάμι, Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με αρκετές ομάδες για τον πελάτη του. Η Ρόμα, η Μίλαν και η Λεβερκούζεν είναι οι τρεις που φαίνονται να είναι ένα… κλικ πιο μπροστά από τις υπόλοιπες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Παϊτίμ Κασάμι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και είναι θέμα ωρών να βρεθεί η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο Ελβετός χαφ έχει δείξει με την εικόνα του στο Ρέντη και γενικότερα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ότι δεν «ψήνεται» να μείνει στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν πρόκειται να του κλείσει τον δρόμο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, έδωσε κοντά στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Φούλαμ.

Το κακό με τον Κασάμι είναι ότι το θέμα της αποχώρησής του τραβιέται ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν έχει φτάσει μία πρόταση που να ικανοποιεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ίσως φτάσει στο... παρά ένα; Στο εξωτερικό όμως επιμένουν ότι θα καταφτάσει τις επόμενες ώρες.

Ποιος δείχνει να έχει το προβάδισμα στην «κούρσα» της απόκτησής του; Η Ρόμα φαίνεται να έχει μπει δυναμικά, με βάση τα όσα ισχυρίζονται στην Ιταλία. Ωστόσο, ο Ραϊόλα είναι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την Μίλαν, όσο και με την Λεβερκούζεν. Απλώς οι Γερμανοί δεν φαίνεται να τον έχουν στις πρώτες επιλογές. Υπομονή λοιπόν, λίγες ώρες έμειναν!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ