ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα Ντουρμάζ, έξω ο Χολέμπας, Αφελάι

Μέσα Ντουρμάζ, έξω ο Χολέμπας, Αφελάι
Μπενίτες INTIME SPORTS

Με εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πρώτη συμμετοχή για Ντουρμάζ, εκτός έμειναν Χολέμπας, Αφελάι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (21:30 NS2 και Sport24.gr).

Ο Μίτσελ έχει κάποια μικρά προβλήματα, αφού εκτός έμειναν οι Φουστέρ, Σιόβας, Αφελάι, Φορτούνης, Σαλίνο και Χολέμπας, όπως και οι Κολοβός, Αυλωνίτης που δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: "Η προπόνησή τους αυτή είχε ξανά ποικιλία. Το πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση και δουλειά επάνω στην ταχύτητα. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν επάνω στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Όταν και αυτή η άσκηση ολοκληρώθηκε, άλλαξαν τον ρυθμό.

Δούλεψαν επάνω στην πίεση προς τον αντίπαλο, όταν η μπάλα χάνεται από την κατοχή μας. Έπαιξαν, ακολούθως, δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου. Ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με δουλειά επάνω στην τακτική, κάνοντας στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ