ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέσα" ο Ταχτσίδης με Αστέρα, μίνι εκπλήξεις από Χάσι

CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλές οι απουσίες στα άκρα της άμυνας για τον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (16/9, 20.30). Μόνο ο Φιγκέιρας στην αποστολή από τους ακραίους μπακ. Πάλι δεν χώραγε ο Μίλιτς.

Είχε κάποιες μίνι εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής από τον Μπέσνικ Χάσι. Εκπλήξεις που αφορούσαν τα άκρα της άμυνας, μιας και ο Φιγκέιρας είναι ο μοναδικός από τους Κούτρη, Ελαμπντελαουί και Μίλιτς που βρίσκονται στην 19άδα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (16/9, 20.30).

Ποιοι άλλοι μπορούν να παίξουν στα άκρα; Ο Νικολάου που έπαιζε στους Νέους ως αριστερό μπακ και ο Ζιλέ που έπαιζε στα νιάτα του ως δεξί μπακ στην Άντερλεχτ.

Στα αξιοσημείωτα η "πρώτη" του Παναγιώτη Ταχτσίδη σε επίσημο ματς, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μπεν για ακόμη μία φορά! Έξω φυσικά και οι τραυματίες Μποτία, Κούτρης και Βούκοβιτς.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Χρβόγιε Μίλιτς δεν χωράει στα πλάνα του Χάσι ούτε σε ένα ματς που υπάρχουν αρκετές απουσίες στα άκρα της άμυνας. Προφανώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος ο Χάσι από τον Κροάτη πρώην αριστερό μπακ της Φιορεντίνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ