ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mέσα ο Σιόβας, έξω ο Ντομίνγκες

Mέσα ο Σιόβας, έξω ο Ντομίνγκες
INTIME SPORTS

Ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις ο Σιόβας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για Μόναχο ετοιμάζεται ο Ντομίνγκες, που έμεινε εκτός αποστολής.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι της Λεωφόρου (21/11, 19.30) και τελικά, όπως αναμενόταν, ο Τσόρι δεν θα μπει στο πούλμαν για το “Απ. Νικολαϊδης”. Από τη στιγμή που δεν προπονήθηκε ούτε στην τελευταία προπόνηση, δεν υπήρχε λόγος να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά θα ετοιμαστεί για το Μόναχο.

Αντιθέτως, ο Σιόβας έκανε κανονικά προπόνηση και παρόλο που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις, μπήκε στην αποστολή και όλα δείχνουν ότι θα παίξει, έστω και με ένεση. Μέσα είναι επίσης και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος σήμερα (20/11) ήταν μια χαρά στην προπόνηση και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή:Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν επάνω στο δίτερμα, σε κανονική ροή αγώνα, επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια έπραξαν το ίδιο και με στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης. Θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μποτία. Θεραπεία ακολούθησε ο Πουλίδο. Οι εκτός αποστολής παίκτες θα γυμναστούν κανονικά το πρωί του Σαββάτου (21/11).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ