ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Σεμπά, έξω οι Οφόε, Ανδρούτσος, Μπεν

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (18/11, 19.30). Μετά από ένα μήνα επιστρέφει ο Σεμπά.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (18/11, 19.30) και ο Τάκης Λεμονής δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ο Μπεν για παράδειγμα που ιατρικώς είναι εντάξει, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και μένει να φανεί αν θα μπει στο αεροπλάνο για Λισσαβώνα.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο Οφόε που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την Σπόρτινγκ.

Στην εξέδρα θα κάτσουν επίσης οι Ανδρούτσος και Νικολάου που είχαν επιβαρυνθεί με τα ματς της Εθνικής Ελπίδων, ο Ζντιέλαρ, ο Βούκοβιτς που γύρισε "σκοτωμένος" από την Κίνα, ο τιμωρημένος Ρομαό και οι Εμενίκε, Μίλιτς που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Στα ευχάριστα για τον Λεμονή η παρουσία του Πάρντο που από την Πέμπτη (16/11) είχε πει στον προπονητή του ότι είναι έτοιμος για τον Λεβαδειακό, αλλά και η επιστροφή του Σεμπά στη δράση μετά από ένα μήνα.

Αναλυτικά η 19άδα: Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Πάρντο, Προτό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λεμονής: "Ο Χάσι έκανε τη δουλειά του, ο Οφόε προσφέρει ισορροπία"
Άνσγουορθ: "Δεν υπάρχει θέμα με Μιραλάς"
Ένχελς: "Ξέρω ότι έχω μηδενικές πιθανότητες για το Μουντιάλ"
Εκτός ο Σίλβα, μέσα ο Κοεντράο για Ολυμπιακό
Σενάρια για Λυκογιάννη, γράφουν για Ομπράντοβιτς οι Σέρβοι
Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επικίνδυνη και η πιο ευάλωτη ομάδα της Super League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ