ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mέσα ο Ομάρ, έξω ο Τσόρι!

Mέσα ο Ομάρ, έξω ο Τσόρι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, ο Ελαμπντελαουί μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής. Ξαφνικό πρόβλημα με Τσόρι Ντομίνγκες.

Ένα ευχάριστο και ένα απρόοπτο είχε για τον Μπέντο η σημερινή (7/9) προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλοςείδε τον Ελαμπντελαουί μετά από περίπου τέσσερις μήνες να κάνει κανονικά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλει όμως ακόμα χρόνο για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Το ότι ξεκίνησε δειλά-δειλά προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει και κατευθείαν στα παιχνίδια.

Αντιθέτως, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Τσόρι. Ο Αργεντινός αποχώρησε από την προπόνηση με σφίξιμο στην αριστερή γαστροκνήμια και θα εξεταστεί την Πέμπτη (8/9) για να φανεί το ακριβές διάστημα απουσίας του. Πάντως, το πιθανότερο είναι να μην είναι διαθέσιμος με την Βέροια.

Στα υπόλοιπα ιατρικά θέματα των “ερυθρολεύκων”, ο Σιόβας έβγαλε για δεύτερη σερί μέρα όλο το πρόγραμμα και πλέον είναι στη διάθεση του Μπέντο για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Κατευθείαν Ρέντη ο Πασιένσια

Ο Πασιένσια δεν έχασε και πολύ χρόνο. Από την Πέμπτη (8/9) ουσιαστικά θα πιάσει δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά σήμερα (7/9) πετάχτηκε από το “Ελ. Βενιζέλος” κατευθείαν στο Ρέντη για να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ