ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Μποτία, έξω ο Πάρντο για Κομοτηνή

Μέσα ο Μποτία, έξω ο Πάρντο για Κομοτηνή
Μποτία, Πάρντο INTIME SPORTS

Σε αντίθεση με τον Φελίπε Πάρντο, ο Αλμπέρτο Μποτία συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα για τον εκτός έδρας αγώνα της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό. Οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Φελίπε Πάρντο και Αλμπέρτο Μποτία είχαν προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη (3/12) στον Ολυμπιακό, ωστόσο στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (5/12, 19.30) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή συμπεριλήφθηκε μόνο ο δεύτερος. Ο Ισπανός αμυντικός είναι στη 19άδα, σε αντίθεση με τον Κολομβιανό εξτρέμ που "κόπηκε".

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (4/12) περιλάμβανε δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δουλεύτηκε ειδικά η επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, ενώ ο Μάρκο Σίλβα έδινε διαρκώς οδηγίες τακτικής στους παίκτες του. Με μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο αποχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ. Η κατάστασή του, αν και δεν εμπνέει ανησυχία, θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκαν οι Μποτία και Πάρντο. Θεραπεία συνέχισαν οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης.

Η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτοιμοι οι Πάρντο και Μποτία

Άρσεναλ, ο… Άγγλος ασθενής

Ο Καρεμπέ διέψευσε την Marca

Στα "ραντάρ" της Άρσεναλ ο Μεντζανί!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ