ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέσα" ο Καμπιάσο με Ντίναμο

"Μέσα" ο Καμπιάσο με Ντίναμο
INTIME SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/11, 21.45) με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Μετά από δύο εβδομάδες και... κάτι επανέρχεται στην αγωνιστική δράση.

Ξεκίνησε από την Κυριακή (1/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Στον "τελικό" των "ερυθρολεύκων", ο Μάρκο Σίλβα θα έχει στη διάθεσή του κανονικά τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος φόρταρε για τα καλά το τελευταίο τριήμερο και έτσι θα είναι κανονικά στην αποστολή του ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που θα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση από το παιχνίδι της Βέροιας, έστειλε τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ημαθία να κάνουν αποθεραπεία και ουσιαστικά από Δευτέρα (2/11) οι βασικοί θα μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Δεν μπορεί να γίνει προς το παρόν καμία κουβέντα για ενδεκάδα. Σίγουρα, ορισμένοι έχουν το προβάδισμα, όπως για παράδειγμα η τετράδα στην άμυνα με τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού.

Επίσης, για τα χαφ οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι είναι οι επικρατέστεροι με τον Φορτούνη μπροστά τους. Στα "φτερά" της επίθεσης θα γίνει μάχη, αφού ο Ερνάνι έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στο κλίμα και έτσι μαζί με τους Σεμπά και Πάρντο θα μονομαχήσουν για τις δύο θέσεις. Στην κορυφή όλα δείχνουν Ιντέγε.

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις που γίνονται στο Ρέντη τρεις μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (4/11), αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις δύο προπονήσεις που ακολουθούν την Δευτέρα (2/11, 16.00) και την Τρίτη (3/11, 10.30).

Κατα τ' άλλα ο Φουστέρ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο Ντουρμάζ που αν και ανέτοιμος αγωνίστηκε ένα 20λεπτο στην Βέροια, έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Οι Μανιάτης και Ντομίνγκεζ συνέχισαν τον... μοναχικό τους δρόμο λόγω των τραυματισμών τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ