ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέσα" και με τη βούλα ο Πάρντο με ΑΕΚ

"Μέσα" και με τη βούλα ο Πάρντο με ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο προπονήθηκε κανονικά και "χτυπάει" την πόρτα της ενδεκάδας στο σαββατιάτικο (17/10, 20:30) ντέρμπι. "Τρέχει" για Ατρόμητο ο Ντουρμάζ που επέστρεψε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και έκανε θεραπεία.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Φελίπε Πάρντο στις προπονήσεις ήρθε τελικά την Τετάρτη (14/10), καθώς ο Κολομβιανός μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και το έβγαλε δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Μάρκο Σίλβα πλέον έχει κάθε λόγο να… πονοκεφαλιάζεται ευχάριστα για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι βασικό με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πώς ο Πάρντο έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από την αρχή, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον "τσεκάρει" και στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ντουρμάζ επέστρεψε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με ελαφρύ τρέξιμο. Μπορεί ο Σουηδός να ήθελε να παίξει στο ντέρμπι, αλλά αυτό φαντάζει σχεδόν απίθανο. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην ζοριστεί και να ετοιμαστεί για τον αγώνα στο Περιστέρι την παραπάνω Κυριακή (25/10).

Όσο για τα πλάνα της ενδεκάδας; Ο Σίλβα έχει κάτι στο μυαλό του, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει και 100% τις σκέψεις του. Σίγουρα θέλει να χρησιμοποιήσει τον Πάρντο, αλλά όπως αναφέρουμε και παραπάνω, θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα βγάλει στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις επιλογές στα χαφ. Οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Καμπιάσο παλεύουν για δύο θέσεις, με τον Σέρβο την Τετάρτη (14/10) από εκεί που έμοιαζε αουτσάιντερ, να δείχνει τώρα… φαβορί!

Έχει ακόμα πολύ ψωμί η ιστορία με την ενδεκάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ