ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέρος της προπόνησης Σαλίνο και Μαζουακού

Μέρος της προπόνησης Σαλίνο και Μαζουακού
INTIME SPORTS

Κανονικά γυμνάστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη (2/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τους Σαλίνο και Μαζουακού να ακολουθούν μέρος του προγράμματος. Νικηφόρα πέρασαν οι Νέοι από τη Λιβαδειά.

Χωρίς την παρουσία των διεθνών συνεχίστηκε την Τετάρτη (2/9) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις βελτίωσης της τεχνικής, κατοχή της μπάλας και κυκλοφορία. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι Σαλίνο και Μαζουακού έκαναν μέρος της προπόνησης με την ομάδα, ενώ ο Μπουχαλάκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Πέρασαν εύκολα οι Νέοι από τη Λιβαδειά

Σε αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος υποδομών της Super League K-20, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας στη Λιβαδειά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Λεβαδειακού.

Το πρώτο γκολ προήλθε από στημένη φάση, με τον Αντώνη Βατουσιάδη να πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή στο 28' και να παραβιάζει την αντίπαλη εστία.

Στο 37', μετά από ωραία πάσα του Μανώλη Σάλιακα, ο Φώτης Τσιλίκης με σουτ σημείωσε το 2-0. Ο Κώστας Μεγαρίτης στο 73' με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Κώστας Κιρτζιαλίδης στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

"Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο κρατάμε τη νίκη και τα τέσσερα γκολ. Είχαμε καλά διαστήματα αλλά κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε και πάλι χωρίς να αξιοποιήσουμε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε δουλειά.

Είναι αρχή της χρονιάς αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο σοβαροί αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Έχω πει πως κάθε αγώνας είναι ένας τελικός για εμάς και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι", υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Κ-20 των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης (52' Χαντζάρας), Τόλι, Πλέγας (69' Χρήστου), Τσιμίκας, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Μανθάτης (56' Κιρτζιαλίδης), Τσιλίκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ