ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέρος της προπόνησης ο Μανιάτης

Μέρος της προπόνησης ο Μανιάτης
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (17/7) στο Ζέεφελντ, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του στην Αυστρία. Έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική είχε το πρόγραμμα.

Οι μέρες στην Αυστρία περνάνε και ο Ολυμπιακός κοντεύει να ολοκληρώσει την φετινή παρουσία του στο Ζέεφελντ, ωστόσο οι καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές του.

Την Παρασκευή (17/7) οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, με τον Γιάννη Μανιάτη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος με την ομάδα και να συνεχίζει με ατομικό.

Μπενίτες και Μαρτίνες αρκέστηκαν εξ ολοκλήρου σε ατομικό πρόγραμμα. Αυτή ήταν και η πρώτη προπόνηση του Στέφανου Καπίνο με τον Ολυμπιακό.

Νωρίς το απόγευμα ο Μάρκο Σίλβα μάζεψε ξανά τους παίκτες του, αυτή τη φορά για θεωρία μέσω προβολής βίντεο. Οι Πειραιώτες θα γυμναστούν εκ νέου στο γήπεδο το πρωί του Σαββάτου (18/7).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει την Ρίζεσπορ σε φιλική αναμέτρηση.

Μέρος της προπόνησης ο Μανιάτης
INTIME SPORTS
Μέρος της προπόνησης ο Μανιάτης
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ