ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέλμπεργκ: "Δεν πρέπει να ανησυχούμε"

Μέλμπεργκ: "Δεν πρέπει να ανησυχούμε"
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γιατί θα έρθουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Τι είπε για το φιλικό και την προετοιμασία

Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για την απόδοση της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια, καθώς είναι φυσιολογική στο στάδιο της προετοιμασίας σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, τόνισε επίσης μετά το φιλικό με την Χέρενφεν, πως από την δουλειά που γίνεται θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού: " Πραγματικά δεν ξέρω τι έφταιξε και δεχθήκαμε πέντε γκολ. Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Είχαμε όμως και κενά διαστήματα, όπως στο πρώτο ημίχρονο που δεχθήκαμε δύο γκολ και άλλα 15-20 λεπτά στο δεύτερο που δεχθήκαμε τρία γκολ.

Πάντως, δεν πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα. Αυτά είναι τυπικά πράγματα, συμβαίνουν στην προετοιμασία. Κάναμε πολύ σκληρή δουλειά εδώ. Ήταν μια εβδομάδα με πολλά ταξίδια και κούραση. Να ταξιδεύουμε και να παίζουμε συνεχώς αγώνες, είναι δύσκολο.

Χθες παίξαμε, στη συνέχεια πήγαμε στο ξενοδοχείο και σήμερα ξαναπαίξαμε. Όλα αυτά δεν είναι ιδανικά για να αποδώσουμε και να παίξουμε το ίδιο καλά για 90 λεπτά. Είδαμε κάποια πράγματα, κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε πολλά γκολ, ήμασταν μαχητικοί για 90 λεπτά. Προσπαθήσαμε και μέσα από τη δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ