ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Σεμπά

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Σεμπά που είχε αρχικά τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Σέρχιο Αραούχο στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τελικά εκτίει δυο, αφού μειώθηκε η ποινή του.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Σεμπά, ο οποίος αρχικά είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Σέρχιο Αραούχο στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ, εντέλει θα εκτίσει τις δυο, αφού έγινε δεκτή η έφεση των Πειραιωτών για τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ και μειώθηκε η ποινή του.

Ο Σεμπά είχε τιμωρηθεί με χρήση βίντεο για το εκτός φάσης κτύπημά του στον Αργεντινό επιθετικό μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο Φάληρο. Αρχικά, του επιβλήθηκε τιμωρία για βάναυση συμπεριφορά, η οποία μετατράπηκε σε απόπειρα βιαιοπραγίας, γι' αυτό και οι τρεις αγωνιστικές έγιναν δυο.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος Μπαξεβάνης, είχε ζητήσει τιμωρία δυο αγωνιστικών για "απόπειρα βιαιοπραγίας", η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την πρόταση αυτή και έκανε λόγο για "βάναυση συμπεριφορά", με την επιτροπή εφέσεων της Ομοσπονδίας να υιοθετεί εντέλει την πειθαρχική δίωξη του κ. Μπαξεβάνη για ποινή δυο αγωνιστικών.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος δεν έπαιξε στη ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ούτε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, άρα ουσιαστικά "καθάρισε" με την τιμωρία του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ' αριθμόν 30/2017 απόφασή της δέχθηκε τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης Π.Ε./ΕΠΟ. Εξαφάνισε εκκαλουμένη, δέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε απόπειρα βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ