ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέγκιερι: "Αδύνατον να ξεχάσω..."

Μέγκιερι: "Αδύνατον να ξεχάσω..."
INTIME SPORTS

Ο Μπάλας Μέγκιερι ανάρτησε μια φωτογραφία στο instagram μαζί με τον Νταβίδ Φουστέρ και ένα συγκινητικό μήνυμα με αποδέκτη τον Ισπανό συμπαίκτη του.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ συγκλόνισε με το δάκρυα του κατά την διάρκεια της "ερυθρόλευκης" φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς κάπου εδώ ολοκληρώνεται η παρουσία του στον Ολυμπιακό μετά από μια πενταετία.

Ο Νταβίδ Φουστέρ επίσης ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς η υπόθεση παραμονής του παραμένει στον "αέρα", ενώ ρόλο στην συγκίνηση του Ισπανού μέσου έπαιξε ρόλο η φιλία του με τον Μέγκιερι και το γεγονός πως ο 25χρονος γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι. Άλλωστε οι δύο τους είναι οι μοναδικοί παίκτες που είχαν μείνει μέχρι στον Ολυμπιακό από το πρώτο καλοκαίρι του Βαγγέλη Μαρινάκη ως διοικητικού ηγέτη της ομάδας.

Ο Μπάλας Μέγκιερι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Νταβίδ Φουστέρ και ένα συγκινητικό μήνυμα με αποδέκτη τον Ισπανό συμπαίκτη του.

"Καλούς φίλους είναι δύσκολο να βρεις, δυσκολότερο να τους αφήσεις και αδύνατον να τους ξεχάσεις #friends#fuster#42", ανέφερε ο Ούγγρος γκολκίπερ, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση αγάπης από τους φίλους του Ολυμπιακού μαζί με ευχές για την συνέχεια της καριέρας του.

Good friend are hard to find, harder to leave and impossible to forget #friends #fuster #42

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Balazs Megyeri (@megyo42) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ