ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλη Τρίτη ο τελικός με ΠΑΟΚ για την Κ-15

Μεγάλη Τρίτη ο τελικός με ΠΑΟΚ για την Κ-15
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Μεγάλη Τρίτη (26/4) θα διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League K-15, όπου ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ. Πρώτο βήμα τίτλου για τους Νέους στο Αγρίνιο (9/4, 12:00).

Την Μεγάλη Τρίτη (26/4) θα διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League K-15, στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίπαλοι θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά ο (πρώτος του Α' ομίλου) Ολυμπιακός και ο (πρώτος του Β' ομίλου) ΠΑΟΚ. Το Πρωτάθλημα Κ-15 κλείνει φέτος τρία χρόνια ζωής και το έχουν κατακτήσει το 2014 ο Ολυμπιακός και το 2015 ο ΠΑΟΚ.

Μεγάλη Τρίτη ο τελικός με ΠΑΟΚ για την Κ-15

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Την Τρίτη 12/4 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Σαλαμίνας διπλό επιμορφωτικό σεμινάριο Ψυχολογίας - Διατροφής από την Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού και τη Σχολή του συλλόγου στο νησί. Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στη Σαλαμίνα και η Σχολή του Ολυμπιακού εξέδωσε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε γονέα που θέλει να ενημερωθεί για αυτά τα δυο πολύ σημαντικά θέματα. Θυμίζουμε πως φέτος έχουν πραγματοποιηθεί και εργομετρικά τεστ στη Σαλαμίνα φυσικά από τη Σχολή του Ολυμπιακού.

Μεγάλη Τρίτη ο τελικός με ΠΑΟΚ για την Κ-15

ΓΙΝΕΤΑΙ 50ΑΡΗΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ

Πενήντα αγώνες ως προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού συμπληρώνει την Κυριακή (10/4) στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Ο τεχνικός που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League K-17 το 2015 στο Αγρίνιο, έχει φτάσει στα 2 χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας τους 49 αγώνες και ακολουθεί ο 50ος.

Στους 49 αγώνες που έχει δώσει έχει απολογισμό 38 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Την περσινή περίοδο η ομάδα του είχε σε 29 αγώνες, 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ φέτος έχει σε 20 αγώνες, 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η ομάδα έχει άλλους 4 αγώνες στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος και έπειτα θα παίξει στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Μεγάλη Τρίτη ο τελικός με ΠΑΟΚ για την Κ-15
INTIME SPORTS

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ