ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το στυλό στο χέρι

Με το στυλό στο χέρι
INTIME SPORTS

Συνεχείς είναι οι επαφές του Ολυμπιακού με την Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά και οι τρεις πλευρές είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του 23χρονου στόπερ στους "τζαλορόσι".

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα. Μπορεί για την ώρα να μην υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο στην συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός πως πρόκειται για θέμα ωρών.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ρόμα έχουν κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες και γίνεται λόγος για συμφωνία στα 15 εκ. ευρώ μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου ο Ολυμπιακός να δώσει την συγκατάθεση του για την παραχώρηση του Μανωλά στους "λύκους".

Ο 23χρονος στόπερ είναι με την σειρά του απόλυτα θετικός στην προοπτική της Ρόμα και την συμμετοχή του με τους "τζαλορόσι" σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Με τον Μεχντί Μπενατιά να βρίσκεται πλέον με το... ενάμιση πόδι στο Μόναχο για λογαριασμό της Πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, ο Κώστας Μανωλάς είναι με την σειρά του μια ανάσα από το να μετακομίσει στην Ρώμη για λογαριασμό της παρέας του Φραντσέσκο Τότι.

Θα λέγαμε πως Ολυμπιακός, Ρόμα και Μανωλάς είναι με το στυλό στο χέρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στους "τζαλορόσι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ