ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την αποστολή και ο Μαρινάκης!

Με την αποστολή και ο Μαρινάκης!
INTIME SPORTS

Σπανίως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνοδεύει την ομάδα , αλλά ο τόπος καταγωγής του, το Ηράκλειο αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, σε συνδυασμό με το ξεκίνημα μια δύσκολης περιόδου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί σε λίγη ώρα για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αύριο(7.30μμ) θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και στο τσάρτερ θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκρινε ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι επιβαρυμένο και με την παρουσία του θέλει να δείξει ότι είναι δίπλα σε παίκτες και προπονητές.

Την αποστολή του Ολυμπιακού θα υποδεχθούν στο Ηράκλειο οι ακαδημίες του συλλόγου, καθώς και δεκάδες οπαδοί , που θα ζητήσουν τη νίκη επί του Εργοτέλη, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός των ανέτοιμων Σιόβα και Μπενίτες, έμειναν και οι Αφελάι, Κασάμι, Εντινγκά, προκειμένου να πάρουν ανάσες μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Ντοσεβί επίσης δεν ταξιδεύει με την αποστολή, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο, είναι οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν κανονικά το Σάββατο (18/10) στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Κυριακή (19/10) στις 11:00 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ