ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προφυλάχθηκε ο Αμπιντάλ, ενόψει Γιούβε και ΠΑΟ

Προφυλάχθηκε ο Αμπιντάλ, ενόψει Γιούβε και ΠΑΟ
Αμπιντάλ INTIME SPORTS

Ο Αμπιντάλ προφυλάχθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη, βρέθηκε στη Βαρκελώνη εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος, επέστρεψε (19/10) στην Ελλάδα και θα είναι παρών κόντρα σε Γιουβέντους και Παναθηναϊκό. "Κανένα θέμα", ξεκαθαρίζουν οι "ερυθρόλευκοι" σχετικά με τις φήμες αποχώρησης του Γάλλου.

Ένα πρόβλημα οικογενειακής φύσεως, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, ανάγκασε τον Ερίκ Αμπιντάλ να βρεθεί στην Βαρκελώνη τις προηγούμενες μέρες, με τον Γάλλο σταρ να επιστρέφει στην Ελλάδα την Κυριακή (19/10) προκειμένου να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε αποφασίσει ούτως ή άλλως να μην πάρει μαζί του στο Ηράκλειο τον 35χρονο στόπερ, προκειμένου να τον προφυλάξει από ενδεχόμενο τραυματισμό, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει να χάσει τον παίκτη για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν απέναντι σε Γιουβέντους (22/10) και Παναθηναϊκό (26/10).

Η περίπτωση του δεν είναι ίδια με αυτή των Αφελάι και Κασάμι που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις, ωστόσο ο Μίτσελ έκρινε απαραίτητο πως ο Αμπιντάλ έπρεπε να προφυλαχθεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, ενόψει των δύο πολύ σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Γάλλος σταρ λοιπόν έφυγε για Βαρκελώνη, διευθέτησε το οικογενειακό του πρόβλημα και επέστρεψε στην Ελλάδα από την Κυριακή (19/10) για να προετοιμαστεί αρχικά για το ματς της Τετάρτης απέναντι στην Γιουβέντους του Αλέγκρι και εν συνεχεία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αμπιντάλ θα ξεκινήσει βασικός και στα δύο παιχνίδια, αφού έτσι κι αλλιώς τα κουκιά είναι μετρημένα στις δύο θέσεις των στόπερ. Εξάλλου προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα (20/10).

Ενεργή εναλλακτική λύση είναι μονάχα ο Αυλωνίτης την δεδομένη στιγμή, με τον Σιόβα να παλεύει για να είναι διαθέσιμος την Κυριακή. Με την υποσημείωση πως προέρχεται από εκείνον τον τραυματισμό στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και έκτοτε δεν έχει λεπτό συμμετοχής. Άρα η κατάσταση ετοιμότητας του παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά είναι οι έσχατες λύσεις ανάγκης, σε έναν ρόλο που δεν είναι εξοικειωμένοι αλλά θα αναγκαστούν να παίξουν αν και εφόσον χρειαστεί.

"Κανένα θέμα με τον Ερίκ"

Δημοσίευμα της Δευτέρας (20/10) ήθελε τον Ερίκ Αμπιντάλ να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό έφυγε με προορισμό την Βαρκελώνη πριν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Σενάριο που διαψεύδουν στον Πειραιά, απορώντας πως γίνεται να βγαίνει μια τέτοια φήμη λίγο πριν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει κατά σειρά Γιουβέντους και Παναθηναϊκό...

Για "γνωστές τακτικές" κάνουν λόγο οι "ερυθρόλευκοι" που ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος είναι στην Ελλάδα και προπονείται σε φουλ ρυθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα ενόψει Γιουβέντους

Σε Champions League... mode έχει μπει ο Ολυμπιακός, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, το βράδυ της Τετάρτης (22/10, 21:45) στο Φάληρο.

Αναλυτικά όπως διαμορφώνεται το πρόγραμμα Τρίτης - Τετάρτης:

Τρίτη 21/10/2014

  • 17:30* Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης"
  • 18:45* Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ανοιχτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.
  • 19:30* Συνέντευξη Τύπου της Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τετάρτη 22/10/2014

  • 21:45* Σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός - Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

** Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ