ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 20άδα κόντρα στον Πανιώνιο

Με 20άδα κόντρα στον Πανιώνιο

Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί της Πέμπτης (24/4) στου Ρέντη και ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό με τον Πανιώνιο.

Επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν πλέον αλλά οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν την δουλειά. Τις τελευταίες ημέρες έχουν προστεθεί στις προπονήσεις και κάποιοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλους συλλόγους μέσα στη σεζόν και τους οποίους ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει καθημερινά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (24/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και κατοχής της μπάλας, με τον Εντινγκά να έχει συμπτώματα ίωσης και να προφυλάσσεται. Ο Βαλντές έκανε θεραπεία καθώς ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, ενώ ο Βέργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό με τον Πανιώνιο, το οποίο διεξάγεται το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής (25/4) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Χουτεσιώτης, Στρέζος, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Κολοβός, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Τζανακάκης, Τόρες, Βλαχοδήμος και Βούρος θα είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού, που θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του και ιδιαίτερα οι δανεικοί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ