ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό του Champions League

Με Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό του Champions League

Στην ρεβάνς του Τιράσπολ η Χαποέλ Μπερ Σεβά άντεξε την πίεση της Σερίφ, πήρε το 0-0 και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση και είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (19/7).

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά άντεξε την πίεση της Σερίφ στον επαναληπτικό του Τιράσπολ, πήρε το 0-0 και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ πήρε την πρόκριση και θα βρεθεί στο ευρωπαϊκό μονοπάτι των "ερυθρολεύκων".

Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με πιθανότερη ημερομηνία τις 27 Ιουλίου και ώρα έναρξης στις 21:45.

Με έτος ίδρυσης το 1949, η Χαποέλ Μπερ Σεβά έχει έδρα το "Turner Stadium", χωρητικότητας 16.126 θεατών. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας (3ο στην ιστορία της + 1 Κύπελλο), ενώ στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League από την ελβετική Τουν.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορίας της σε προκριματικά Champions League, αφού μέχρι πρότινος έχει δηλώσει "παρούσα" σε αναμετρήσεις για το Europa League (2 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες), για το Κύπελλο Κυπελλούχων (1 νίκη - 1 ισοπαλίες - 2 ήττες) και για το Κύπελλο Ιντερτότο (4 νίκες - 4 ισοπαλίες - 4 ήττες).

Άνθρωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Τιράσπολ και παρακολούθησε το παιχνίδι, σημειώνοντας στο μπλοκάκι του όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες στις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς. Να σημειώσουμε ότι η Χαποέλ Μπερ Σεβά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Οβίντιου Χομπάν, που αποβλήθηκε στον επαναληπτικό με την Σερίφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προτιμούν Σερίφ Τιρασπόλ στον Ολυμπιακό
Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός στου Ρέντη
Διαψεύδει τα σενάρια για Αγιού ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ