ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με χαμηλούς τόνους στην Λεωφόρο

Με χαμηλούς τόνους στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Τι ετοιμάζει ο Μάρκο Σίλβα για το ντέρμπι (21/11, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Οι Σιόβας και Πάρντο που νιώθουν έτοιμοι, αλλά και η δοκιμή με Σεμπά – Ντουρμάζ που δεν φαίνεται να ήταν και τόσο τυχαία.

Είναι η πρώτη φορά που μία εβδομάδα ντέρμπι έχει κυλήσει τόσο ήρεμα στο Ρέντη. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόσο την περίοδο που έλειπαν οι διεθνείς, όσο και από την Πέμπτη (19/11) όταν άρχισαν να γυρίζουν όσοι είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Βεβαίως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το αρχικό σχήμα. Όλες τις προηγούμενες μέρες επικρατούσε ανησυχία για το αν προλαβαίνει ή όχι ο Σιόβας το ματς. Θα παίξει κανονικά ο διεθνής στόπερ, παρότι δεν βρίσκεται στο 100%.

Το δεύτερο ερωτηματικό ήταν ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος γύρισε την Παρασκευή (20/11) στο Ρέντη και έδειξε ότι είναι μια χαρά και πώς μπορεί να βοηθήσει ακόμα και από την αρχή.

Όμως, με βάση τα όσα έδειξε ο Σίλβα στην τελευταία προπόνηση, φαίνεται πώς έχει στο μυαλό του τους Σεμπά και Ντουρμάζ για τα άκρα της επιθετικής γραμμής και όχι τον Πάρντο. Ο Κολομβιανός ήταν στην ομάδα των αναπληρωματικών στο δίτερμα.

Από εκεί και πέρα, πολλές αλλαγές δεν αναμένονται. Ο Σίλβα φαίνεται πώς θα πάει στα σίγουρα και σε αυτούς που έχει εμπιστευτεί στο μεγαλύτερο κομμάτι μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψη την τελευταία "πρόβα", ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με τους Ρομπέρτο – Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού – Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι – Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ – Ιντέγε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ