ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Βούζα – Κόντη στην Λάρισα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Επιστρατεύτηκε ξανά ο προπονητής της Κ-20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, για να κάτσει στον πάγκο του αγώνα με την ΑΕΛ την Κυριακή (7/1, 19.30) μαζί με τον Χρήστο Κόντη. Ίσως βρεθεί στο γήπεδο και ο Όσκαρ Γκαρθία.

Δεν θα είναι τελικά μόνος του ο Χρήστος Κόντης στην Λάρισα. Θα έχει και... συνεργάτη! Κι αυτός ακούει στο όνομα του Βασίλη Βούζα.

Ο κόουτς της Κ-20 ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πάει στην προπόνηση της Παρασκευής (5/1) και να κάνει το πρόγραμμα μαζί με τον Κόντη.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι ο Βούζας θα μπει και στο πούλμαν με προορισμό την Λάρισα (δεν έχουν υποχρεώσεις οι Νέοι το σαββατοκύριακο) το απόγευμα του Σαββάτου (6/1).

Και πιθανότατα θα είναι αυτός που θα είναι στα χαρτιά ο κατά κάποιο τρόπο πρώτος προπονητής για το συγκεκριμένο ματς. Αυτός δηλαδή που θα κάνει π.χ. στο τέλος τις δηλώσεις.

Λίγη σημασία βέβαια έχει αυτό. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός πάει στην Λάρισα με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο και ο Όσκαρ Γκαρθία θα πιάσει δουλειά από Δευτέρα (8/1).

Λέγεται πάντως ότι ο Ισπανός θα επιχειρήσει να δώσει το "παρών" στις εξέδρες του "AEL FC Arena" για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα και να κρατήσει τις πρώτες του σημειώσεις.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μιραλάς έκανε... like στον Όσκαρ Γκαρθία!
Χαιρέτησε τους παίκτες ο Λεμονής
Ανακοίνωσε Όσκαρ Γκαρθία ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ