ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Τζούρτζεβιτς στην κορυφή για το "3 στα 3"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη (20:30) και θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα πριν τη μάχη με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ποια είναι τα αγωνιστικά πλάνα του Μπέσνικ Χάσι.

Μετά τις νίκες με ΑΕΛ και Λαμία, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της -επίσης αήττητης- Ξάνθης στα Πηγάδια (20:30) για την 3η αγωνιστική της Super League και θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, πριν τη μεγάλη μάχη με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Champions League (12/9, 21:45).

Ο Μπέσνικ Χάσι αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ξέρει πως η ομάδα του παίζει κόντρα σε έναν αντίπαλο που μόνο εύκολος δεν είναι και σε κάθε περίπτωση δεν θέλει να υπάρξει στραβοπάτημα πριν το ευρωπαϊκό ξεκίνημα με τους Πορτογάλους.

Ο Κοσοβάρος προπονητής εν πολλοίς έχει πάρει τις αποφάσεις του αναφορικά με το αρχικό σχήμα, αν και υπάρχει ένα ερωτηματικό, κυρίως για το δεξί άκρο της άμυνας. Πάντως, σε μεγάλο βαθμό οι άλλες θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες στην παρούσα φάση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, αν και προέρχεται από τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την Εθνική ομάδα με Εσθονία και Βέλγιο και στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Φιγκέιρας, Ένχελς, Ρομαό και Κούτρης. Την θέση του Πορτογάλου στα δεξιά διεκδικεί και ο Ελαμπντελαουί.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλέ και Οτζίτζα, με τους Σεμπά και Μάριν στα δυο άκρα και τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού. Στην κορυφή της επίθεσης θα κάνει ντεμπούτο το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τζούρτζεβιτς, ο οποίος παίρνει με το... καλημέρα φανέλα βασικού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη συμπληρώνουν οι Προτό, Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ελαμπντελαουί, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Καρσελά, Πάρντο, Μπεν και Εμενίκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ