ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τρεις εκπροσώπους στη σχολή UEFA Pro

Με τρεις εκπροσώπους στη σχολή UEFA Pro

Τριπλή ήταν η εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην 5η Σχολή του UEFA Pro που "φιλοξενήθηκε" τις τελευταίες δυο εβδομάδες στη Ρόδο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο σκάουτ της ερυθρόλευκης ακαδημίας, Γιώργος Κοκολάκης και οι προπονητές Τάσος Θέος και Φώτης Παπαπαναγής εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην 5η Σχολή του UEFA Pro που έλαβε χώρα στη Ρόδο και κατάφεραν να αριστεύσουν.

"Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Σχολής οι προπονητές μας μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

Με τρεις εκπροσώπους στη σχολή UEFA Pro

Εν τω μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια συμμετείχαν στους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου, ημερομηνίας που συμβολίζει για τους Αμερικανούς την εθνική τους ανεξαρτησία.

" Στους εορτασμούς της επετείου της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (4 Ιουλίου) συμμετείχε η Σχολή μας στην Καλιφόρνια. Τα παιδιά με τους προπονητές τους και τα στελέχη της Σχολής τίμησαν την 4η Ιουλίου με τον δικό τους τρόπο και φωτογραφήθηκαν με τις σημαίες του Ολυμπιακού στην Huntington Beach.

Με τρεις εκπροσώπους στη σχολή UEFA Pro

Η Σχολή μας στην Καλιφόρνια έχει στις τάξεις της περισσότερα από 300 παιδιά τα οποία δουλεύουν καθημερινά και εκπροσωπούν επάξια τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα στις ΗΠΑ", αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ