ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τους διεθνείς και ένα 48ωρο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον Ελαμπντελαουί, επιστρέφουν στου Ρέντη οι υπόλοιποι έξι διεθνείς και ο Λεμονής θα τσεκάρει την κατάσταση τους, έχοντας διαθέσιμο ένα 48ωρο για να δουλέψει όλη η ομάδα μαζί πριν τον Πανιώνιο.

Πέρασαν οι μέρες της διακοπής, ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των παικτών και από την Τετάρτη (11/10) το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη κινείται αποκλειστικά σε ρυθμούς... Νέας Σμύρνης.

Οι συνεχόμενες απώλειες έχουν φέρει τον Ολυμπιακό στο -5 από την κορυφή και μια ακόμη είναι ικανή να φέρει τους Πειραιώτες σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, στην κούρσα για τον τίτλο.

Το διάστημα της διακοπής δεν κύλησε ιδανικά στις προπονητικές εγκαταστάσεις των "ερυθρολεύκων" και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που επτά παίκτες έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες και παράλληλα κάμποσοι παίκτες πάλευαν να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η καλή είδηση που προέκυψε ήταν η επανένταξη του Μποτία σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης και δίχως να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, ενώ από την Τρίτη (10/10) όλοι οι διεθνείς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους δίχως να έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ελαμπντελαουί από την Δευτέρα (9/10) ήταν ελεύθερος από την εθνική Νορβηγίας, ενώ την Τετάρτη (11/10) αναμένονται στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για αποθεραπεία οι Καπίνο, Ταχτσίδης, Φορτούνης (εθνική Ανδρών), Ανδρούτσος, Νικολάου (εθνική Ελπίδων) και Ανσαριφάρντ (Ιράν).

Ο Λεμονής με τους συνεργάτες του θα τσεκάρει την κατάσταση των διεθνών και την όποια καταπόνηση είχαν τις ημέρες που έλειπαν από τις προπονητικές εγκαταστάσεις, έχοντας ουσιαστικά ένα 48ώρο να δουλέψει με όλη την ομάδα μαζί πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (14/10, 2017).

Ιδιαίτερα σημαντικό το ματς με τους "κυανέρυθρους", που έρχεται πριν τα back to back ντέρμπι με ΠΑΟΚ στο Φάληρο (22/10, 20:30) και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (28/10, 19:30).

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δείχνει και φέτος πως θα είναι πρωταγωνίστρια, είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα δεν θέλει να χάσει την επαφή της με τα υψηλά βαθμολογικά στρώματα (-2 από την ΑΕΚ). Ο δείκτης δυσκολίας του αγώνα είναι υψηλός για τον Ολυμπιακό, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Λεμονής δεν είχε την ευχέρεια να δουλέψει με τους παίκτες του όπως θα ήθελε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στους πλέον ετοιμοπόλεμους παίκτες, αυτούς που κρίνει ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Και σίγουρα μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (14/10), ο Λεμονής δεν σκέφτεται το παιχνίδι της Βαρκελώνης. Λογικό, αφού σε αντίθεση με αυτό της Νέας Σμύρνης, στο "Camp Nou" οι Πειραιώτες δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Μια γενικότερη ιδέα για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο έχει ήδη ο Λεμονής. Βλέποντας τις προπονήσεις Πέμπτη (12/10) και Παρασκευή (13/10) θα πάρει και τις οριστικές του αποφάσεις αναφορικά με τα πρόσωπα και την τακτική που θα παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παπαδόπουλος στα Πηγάδια, Ευαγγέλου στη Νέα Σμύρνη
Ένα 24ωρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού
Καραπαπάς: "Εδώ είμαστε για το ποσό που υποτίθεται δίνει η Εθνική Ελλάδας"
Η χειραψία Μαρινάκη - Ουσίγιος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ