ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το υπάρχον ρόστερ στοChampions Leagueο Ολυμπιακός

Με το υπάρχον ρόστερ στοChampions Leagueο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακόμα και μεταγραφή να γίνει τις επόμενες μέρες στους “ερυθρόλευκους”, ο Βίκτορ υπολογίζει σε όλους όσους έχει στο Βέλγιο για τον 3ο προκριματικό γύρο (26 ή 27 Ιουλίου)

Τα πράγματα είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα στο λιμάνι σε ό,τι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ένας γρήγορος στόπερ, ένας αριστερός εξτρέμ και ενδεχομένως ένας επιθετικός είναι οι τρεις θέσεις για τις οποίες εξετάζει ο Ολυμπιακός διάφορες περιπτώσεις.

Oκεντρικός αμυντικός απ' ό,τι φαίνεται θα καθυστερήσει. Θα πάει γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Θέλουν να είναι προσεκτικοί στον Ολυμπιακό και να μην βιαστούν στην επιλογή που θα κάνουν για να μην τους βγει κάποιος... Σαντάνα. Αφήστε δε που οι τιμές στην αγορά πέφτουν όταν μπαίνει ο Αύγουστος, όπως παραδέχτηκε άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός.

Προς το παρόν ο Βίκτορ βολεύεται μια χαρά με τους Μποτία, Σιόβα, Ντα Κόστα και φυσικά με τον πιτσιρικά Ρέτσο για τον 3ο προκριματικό γύρο τουChampions League.Αν προκριθεί στα πλέι οφ, τότε εκεί θα “γκαζώσει” ο Ολυμπιακός για να φέρει άμεσα τον στόπερ – βράχο που αναζητάει (με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες, με πρώτο υποψήφιο τον Ντα Κόστα).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αριστερό εξτρέμ, το ιδανικότερο για τον Βίκτορ θα ήταν να τον είχε από χθες. Όμως κι εδώ υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Κι εδώ ο Ολυμπιακός εξετάζει κάποιες περιπτώσεις που είναι “λαχεία”, αλλά θέλει να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή.

Ο Καμανό της Μπαστιά, σύμφωνα με τους Γάλλους είναι μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά και για την οποία μάλιστα επιμένει πολύ ο Φρανσουά Μοντέστο. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι από τους εξτρέμ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ο μοναδικός σίγουρος για τη φετινή σεζόν είναι ο Πάρντο. Δηλαδή ο δεξιός ακραίος επιθετικός. Οι Σεμπά και Ντουρμάζ πάντοτε είναι σε ένα καθεστώς σύμφωνα με τους μάνατζερ, που μπορεί και αύριο να πωληθούν αν κατατεθεί μία καλή πρόταση στους πρωταθλητές.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Βίκτορ δεν βιάζεται. Ο Πουλίδο μια χαρά έχει μπει στην προετοιμασία, ενώ και ο Ιντέγιε πήρε τα “πάνω” του στο πρώτο του φιλικό με το γκολ κόντρα στην Γάνδη. Γενικότερα, δεν μπορούμε να πούμε ότι “καίγεται”.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Το αρχικό πλάνο των Πειραιωτών είναι να πάνε με το υπάρχον ρόστερ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.Αυτό δεν σημαίνει ότι αν βρεθεί κάποιο λαχείο το επόμενο 15νθήμερο, θα πουν “όχι”.

Όμως, βάζοντας κάτω τα πράγματα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα – που λέει ο λόγος – να ντυθεί στα ερυθρόλευκακάποιος νέος ποδοσφαιριστής, πολύ δύσκολα θα ποντάρει πάνω του ο Βίκτορ. Κι ο λόγος είναι απλός. Όσοι βρίσκονται τώρα στο Βέλγιο, έχουν “φάει” 20 μέρες προετοιμασίας και έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στα “θέλω” του προπονητή τους.

Οπότε, ακόμα και παίκτης να αποκτηθεί, το πολύ-πολύ να δώσει βοήθειες από τον πάγκο στα επίσημα ματς. Για αυτό βάσει των δεδομένων που υπάρχουν, το συμπέρασμα είναι ότι πιθανότατα στα τέλη Ιουλίου ο Βίκτορ θα στηριχθεί αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή.

**** Ρεπό είχαν την Κυριακή (10/7) οι “ερυθρόλευκοι” και ευκαιρία για ανάσες. Την Τετάρτη (13/7) είναι το φιλικό με την Βέστερλο και ο Φιγκέιρας θα είναι διαθέσιμος. Για τον Μαζουακού ακόμα “παίζεται”. Φυσικά ντεμπούτο θα κάνει με τα ερυθρόλευκα και ο Νικόλα Λεάλι.

Δείτε τις ειδικές προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ